Ja, vad består livet av? Jobb, laga mat, sova. Fyfan vad tråkigt allt är. Pappa sa till mig idag, är du rastlös eller? Svaret på den frågan är ett fett jävla JA. Fyfan vad rastlös jag blir på LIVET. Jag vill att det ska hända något, inte att samma snurra av livet ska gå runt runt. Jag har så mycket jag vill åstakomma i livet, men inget händer. Jag vet att det är mitt eget fel för det är bara jag själv som kan ta tag i det. Det är dagens sanning! Jag tänkte att den här gamla bloggen som jag är såååå superdålig på att uppdatera kanske kan hjälpa mig. Om jag kommer ihåg att skriva i den vill säga.
Livet idag rullar bara på och jag tycker inte om det. Ändå har det ju såklart hänt en massa saker sedan jag senast skrev. Men det jag pratar om är vardagen. De småsaker man kan göra för att ge livet ett högre värde. Jag måste sätta upp mål, små och stora. Lite kort om vad jag faktiskt har åstakommit den senaste tiden är iaf
  • Jag har ju faktiskt stått framme vid altaret i lappkapellet i Kolåsen och  gift mig med min man som numera också är en Andersson!
  • Jag och min man åkte till polen på weekend, Krakow. Min absoluta favoritstad alla gånger!
Nu ska jag jobba på att sätta upp nya mål, nya äventyr och nya utmaningar för mig själv! 
 
Ha de bra alla där ute!
 

1 kommentarer

Lars Gustafsson

16 Nov 2017 12:50

Tack vad fint du skriver. Jag har aldrig kollat in din blogg förut BRA

Kommentera

Publiceras ej