Ja då var det torsdag igen, veckorna flyger iväg och jag hinner knappt med mig alls! Just nu så ska jag precis ta och fara till jobbet. Jobbar kortdagar hela veckan 06-935 eftersom det är påsklov, rätt skönt då jag hinner med en massa hemma då :-D
Ska åka och träna efter jobbet idag också, vad skönt det ska bli :-) jag ska faktiskt kolla om det kanske är något lunchpass man kan gå på idag? Hmm

Annars kan jag berätta att jag är inne på min 4e dag med periodisk fasta. Jag är inte hungrig längre.. Alls typ.. Ni som inte vet vad det är kan söka på Google, jag kommet skriva om det mer vid senare tillfälle för nu måste jag åka :-)

Kram på er

Bjöd mamma på mat nyss, riktigt gott vart det också! Blomkålsmos med qournfilé tillsammans med isbergssallad, körsbärstomarer, fetaost och vattenmelon! Åh jag hade ju kunnat äta ihjäl mig typ! Har också kört ett överkroppspass på friskis&svettis idag. Skönt att få det gjort också!! :)
Kom precis in från en skön och uppfriskande promenad tillsammans med min syrra. Skönt att få komma ut en sväng och röra på sig! Gick en rätt lång runda på 8,7 km, ni kan se rundan på runkeeper. Det är så skönt när asfalten äntligen har tinat fram, jag gillar inte vintern alls hehe. Ska komma igång med min löpning nu igen också, som jag höll på med i somras.. Känner mig så himla peppad!! Men imorgon blir det gym efter  jobbet, det kommer gå fint denna vecka då jag slutar 9,35 varje morgon! Bara att packa ner kläderna och åka direkt efter jobbet.
 
Jag köpte nya löparskor idag också, ett par jättefina adidas, det var verkligen på tiden! 
 
Nu ska jag bara dricka färdigt mitt the, sedan ska jag knoppa så jag orkar upp imorgon!!! :)