Då har jag börjat denna torsdag med 1 1/2 timme på skönhetssalong. Fyllde på mina fransar och nu är man sig själv igen. Det är det bästa jag gjort! Det tar typ 5 minuter att sminka mig bara för att jag slipper hålla på med mascaran, skönt!!
Snart ska jag försöka fixa ihop nån nyttig lunch också, får se vad jag hittar på idag.. Det känns att våren är på gång och man börjar bli på lite bättre humör! Träningar och promenader börjar bli vardag och det känns SÅ bra! Inte långt kvar till Budapest nu heller! 😁

Sitter hemma för mig själv och slösurfar.. Sambon är i skidbacken med grabben och åker slalom. Snacka om överlycklig kille! Det är roligt att han tycker om att röra på sig :)
Jag kände igår eftermiddag en obehaglig pirrning i halsen och visste med en gång vad som var på G, förkylnking,. Så idag sitter jag här i min soffa och harklar mig och snyter mig.. Stackars mig säger jag bara. Jag sitter sjuk och googlar träning och bra mat och är bara så sjukt peppad också blir det så här.. Jaja, det går väl snart över..

Tror att jag ska gå på bio idag kanske om det går någon bra film.. Funderar på att se WILD :)
 
/ Zofia
 
Ännu en fin dag här i sundsvall, solen skiner så det är jättehärligt ute! Var ute på en prommis med syrran vid lunchtid, blev 5km iallafall!
Jag är allmänt less på tillvaron och har egentligen ingen aning varför. Har upplevt en del stress senaste året och det är väl det som tar ut sin rätt nu. Har kommit igång bra med träningen på gymet här på skönsmon också vilket känns sjukt bra, nu gäller bara att hålla i det så kommer det här att gå finemang!
Åt en plocksallad från matbutiken till lunch också, kan inte säga att de är nån smaksensation direkt...
Saknar mitt gamla glada jag,, men det kommer väl snart misstänker jag.. Våren och sommarn är på ingång och bara det känns bra!
Snart åker jag och två av mina fina systrar till Budapest, Ungern. Ska bli jättekul och skönt att komma iväg :) Hoppas alla har en trevlig helg!