Nyss genomfört ett pass på vardagsrumsgolvet, ben och mage, svetten bara rann. Snacka om att man är otränad nu, lär ju ha en hyffsad träningsvärk imorgon skulle jag tro!! Men skönt att ha det gjort och det känns bra att jag äntligen har kommit igång igen med träningen. Det hjälper mig också att skriva om det här inne på bloggen, när man har andras ögon på sig att genomföra det!! ;)
 
 

Idag är det tisdag och den här veckan jobbar jag eftermiddagspass... Tränade överkropp idag, vad svag man har blivit :-) skönt att få det gjort, imorgon ska jag köra ben och mage tänkte jag..

Ska försöka åka på gymmet, annars tränar jag hemma, det går lika bra men det är roligare på gymmet tycker jag. Ska snart köpa nytt gymkort också, det öppnar ett gym i närheten av vår lägenhet så det ska bli skönt att få närmre till gymmet än vad jag har nu. Inga ursäkter då inte ;-)

Dagens pass ser ni på bilden nedan

//Fia

Hej

Spelade sista matchen i korpfotboll ikväll, det är så jädra roligt! Tråkigt att det nu är över, men inte ska jag deppa för det, nästa vecka ska jag provträna i ett innebandylag istället, de ska bli kul, var ett tag sedan man lirade sist! Ska tvinga syrran att hänga med också ;-)

Denna vecka blir det bara massa jobb och försöka träna några dagar, heja mig!