Idag är det lördag. Bara jag och Jack vaken än. Han har varit dålig i veckan men mår mycket bättre idag stackarn. Jag färgade håret igår så nu känner man sig fin igen. Ikväll ska både jag och Jack på varsin fest. De blir skoj. Imorgon ska jag jobba sista dagen i sverigeflygsuniform. Gud vad spännande det ska bli inför måndag. Då skapar vi flyghistoria då alla sverigeflygbolag och Malmö aviation går ihop och blir ett nytt gemensamt bolag; BRA. Dit hittar ni genom att gå in på HTTP://flygbra.se .. VÄLKOMNA!
Denna lördag har jag spenderat med min familj och min sambos familj. Vi har ätit middag på Oscar bar & matsal ikväll, jag åt burgaren.. Den var helt OK.. 
Nu har jag precis fått Jack i säng och sitter och funderar lite över livet. Att jag vill leva livet fullt ut.. Men hur gör man det? Hur tar man tag i och uppfyller ens alla drömmar? Det är så svårt. Man är så fast i det liv man lever, med fast jobb, fast bostad och säkerhet. Hur ska man kunna ta tag i det och våga gå mot det osäkra? Det är så tråkigt tycker jag att livet går ut på att jobba, betala räkningar och sedan dö nångång. TRÅKIGT!!
 
Det känns ändå som om jag är ett steg mot målet att kunna börja uppfylla mina drömmar. Jag har tagit tag i ekonomin som jag skrev i ett tidigare inlägg. Men visst är det tråkigt, att allt handlar om pengar nu för tiden. Ibland skulle jag bara vilja bo i en stuga, med självhushåll. Men det känns svårt när man inte har bara sig själv att tänka på. Funderingar över livet....
 
Befinner mig just nu i Ronneby för Linecheck på saab2000. Jättefint här måste jag säga. Gick en promenad på förmiddagen i Brunnsparken som ligger intill hotellet jag bor på, så himla fin natur!
Taxin kommer och hämtar mig vid 15:15 sen väntar jobb resten av kvällen.. Det blir kul att återse kära saaben :)